Awake Leiderschap

Transformatie Programma

 

Maak impact door jezelf te zijn
&
ervaar succes én voldoening 

Awake Leiderschap
Transformatie Programma

4 bijzondere maanden jezelf ontwikkelen in krachtig, authentiek leiderschap.
Leiderschap gaat in essentie om wie jij bent

Ben jij ambitieus en voel je dat het is het tijd voor jouw volgende stap in nieuw Awake Leiderschap?
Wil jij vanuit rust en relevantie een duidelijke visie en strategie creëeren naar betekenisvolle resultaten en welzijn? 
Wil jij trouw zijn aan jezelf, optimaal gebruik maken van jouw tijd, aandacht en energie & meer echt genieten?

Awake Leiderschap is leiderschap van binnenuit en gaat in essentie om wie jij bent. Dit vereist dat jij jezelf goed kent op allerlei niveau’s. Zelfkennis op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak, helpt je om jezelf te managen vanuit jouw diepe kern.
Waar oud leiderschap vooral gericht is op inhoud, content en resultaten, gaat nieuw Awake Leiderschap veel meer ook over
‘zijns-kwaliteit’ en menselijke aspecten, zoals presence, authenticiteit, verbinding, gezondheid en zingeving. 

Dit programma is speciaal voor professionals, leiders in organisaties, ondernemers en thought leaders die op nieuwe manieren leiding willen geven aan zichzelf (en anderen), succes én voldoening willen creëren en impact willen maken door zichzelf te zijn.

Sluit je aan bij deze exclusieve ‘high-level tribe’ met like-minded professionals

Knowing yourself is the beginning of all wisdom

Next Awake Leiderschap Transformatie Avontuur:
14 januari 2023 – 14 mei 2023!

Deze tijd heeft Awake Leaders in bewuste, gerichte actie nodig

In een competitieve maatschappij en werkcultuur is het makkelijk om aandacht te verliezen voor wat jij het allerbelangrijkst vind. Je hebt moed nodig om authentiek te zijn en zowel je kracht als je kwetsbaarheid te laten zien. Ik help jou vanuit je diepe kern trouw te zijn aan jezelf. Vanuit ‘zijns-kwaliteit’ krijgt alles wat je doet meer waarde en betekenis, omdat je bewustere keuzes maakt.

Herken jij jezelf hierin?

 • Jij wilt positief bijdragen aan het grotere geheel zonder dat mensen je zweverig vinden.
  De spagaat tussen je gevoel en verstand is soms lastig. Je wilt spiritualiteit (al noem je het misschien niet zo) begrijpelijk maken en praktisch, zodat je het lekker concreet & effectief kunt inzetten.
 • Je weet dat er meer in jou zit dan er nu uitkomt en je wilt hiermee aan de slag.
  Je krijgt je eigen visie en strategie niet helemaal helder, hebt moeite met de realisatie ervan of het lukt niet om anderen mee te krijgen. Je gebruikt je tijd, aandacht en energie niet optimaal. Je loopt jezelf voorbij of houdt jezelf tegen, Je wilt vrij breken uit bepaalde patronen en je ‘zijns-kwaliteit’ ontwikkelen.
 • Je voelt een algemene druk en dit belemmert jou in je prestaties en relaties.
  Met al jouw verschillende taken en rollen is het best lastig om alles goed te doen en iedereen
  (inclusief jezelf!) tevreden te houden. Ondanks succes heb je regelmatig een onrustig of zelfs leeg gevoel of je weet eigenlijk gewoon niet wat je nou precies wilt als volgende stap.
 • Je zit soms teveel in je hoofd en analyse (IQ) en wilt meer balans met de menselijke kant (EQ).
  Je zoekt verdieping in authenticiteit, verbinding en de essentiële menselijke factoren die op allerlei manieren bijdragen aan jouw leiderschap, succesvolle samenwerkingen en betekenisvolle resultaten.
 • Jij wilt jouw potentie, ambities en dromen waarmaken en hiermee bijdragen aan het grotere geheel.
  Je wilt impact maken door jezelf te zijn; krachtig, kwetsbaar en met zelfvertrouwen. Jij gelooft in een nieuwe realiteit en wilt een inspirerend voorbeeld zijn. Je gunt jezelf (en je team) succes én voldoening.

Wat ik vaak zie…

Zijn succesvolle mensen die innerlijke onrust ervaren, een belangrijk stukje voldoening missen of zichzelf op verschillende manieren naar beneden halen. Hiermee maken ze zichzelf kleiner dan ze zijn. Veel potentieel blijft ongebruikt en er is collectief gebrek aan verbinding en support. Veel mensen voelen zich onbegrepen en ervaren weleens gevoelens van eenzaamheid of leegte. We zijn druk, worden boos op onszelf als niet alles lukt en vragen ons af wat we verkeerd doen. In ons hoofd zijn we massaal constant al bezig met het volgende, want als we iets sneller, beter of anders kunnen doen, zullen we wel gelukkig zijn.

We werken keihard, kunnen niet meer echt genieten en verliezen een stukje pure levenslust. Veel mensen zijn aan het eind van de dag moe of slapen slecht en worden al wakker met lage energie. We hebben nauwelijks tijd voor onszelf, worstelen met al onze taken en verschillende rollen en ervaren frustraties. Door geklaag en conflicten gaan relaties energie kosten of lopen stuk.

Steeds meer mensen worstelen met gevoelens over een nieuwe realiteit die we kunnen realiseren, maar niet weten hoe. We willen wel kiezen voor meer spiritualiteit (al noem je het misschien niet zo), maar weten niet hoe en we willen niet zweverig gevonden worden. We blijven hangen in oud leiderschap dat vooral gebaseerd is op inhoud, context en resultaten.   

Weet je… het kan ook anders. Succes én voldoening ervaren is makkelijker dan je denkt.
Ik geloof dat Awake Leiderschap dit mogelijk maakt, zonder dat je gelijk je hele leven overhoop hoeft te gooien.  

Hoe zou het voor je zijn…

Om van binnen rust te ervaren, ook als het om je heen hectisch en dynamisch is. Als je ruimte in je hoofd en in je agenda hebt en jouw visie en strategie helder zijn omdat je weet wie je bent en vol hartstocht en overgave doet wat jij doet. Om met jouw unieke persoonlijkheid, talenten en kwaliteiten bij te dragen aan een groter geheel en impact te maken door wie jij in essentie bent. En gesteund te worden door mensen die jou begrijpen, je helpen om je doelstellingen te bereiken en daar ook echt van te genieten?

Als je heel lekker in je vel zou zitten, vol energie en levenslust. Voldoende tijd voor jezelf zou hebben en fijnere relaties zou hebben omdat je zelf bewuster met al je verschillende taken en rollen omgaat. Duidelijker bent in wat je wel en niet wilt, omdat je dit zelf beter weet en beter kunt communiceren met anderen. Het goede voorbeeld geeft door minder te klagen. In het belang van het grotere geheel denkt wanneer er zich uitdagingen voordoen. Jouw dromen en ambities waar maakt?

Om op jouw manier een belangrijke rol te spelen in het creëeren van die nieuwe realiteit, waarvan je voelt dat het mogelijk is, en dit het juiste moment is. Meer naar je eigen intuïtie en eigen-wijsheid te luisteren ook al kun je niet uitleggen waarom. Je meer te richten op menselijke factoren als welzijn, gezondheid, betekenis, zingeving en plezier. En echt trouw te zijn aan jezelf?

Knowing yourself is the beginning of all wisdom

Next Awake Leiderschap Transformatie Programma:
14 januari 2023 – 14 mei 2023!

Awake Leiderschap Transformatie Programma 
In 4 maanden impact maken door jezelf te zijn en succes én voldoening ervaren

Ben jij een ambitieuze professional die vindt dat het tijd is voor bewust en nieuw Awake Leiderschap? Leiderschap dat niet alleen om harde cijfers en inhoud gaat (IQ), maar veel meer ook om menselijkheid en verbinding (EQ). Waarmee jij jezelf en anderen inspireert en in beweging zet & bijdraagt aan het grotere geheel door écht impact te maken vanuit betekenis en zingeving.

Awake Leiderschap Transformatie Programma,
ontwikkel jezelf 4 maanden onder andere in;

* ‘Zijns-kwaliteit’ – impact maken door zelfbewustzijn en authenticiteit is de absolute kern van dit traject

* Helderheid over jouw levensvisie, richting, strategie, doelen en acties

* Inzicht in & verbinding van fysieke, mentale, emotionele & spirituele aspecten

* Balans brengen in hard skills & soft skills (masculiene & feminiene kwaliteiten)

* Het ontwikkelen van jouw presence en leiderschapsstijl

* Positief gebruik maken van jouw intuïtie, eigen-wijsheid en energie

* Je blokkades en onzekerheden onderzoeken en transformeren naar wat jou veel beter dient

Welke resultaten kun je door dit programma verwachten?

Top 3 resultaten waar mijn intentie vooral op gericht om jou in te inspireren en supporten

1. Jij staat stevig in je eigen leiderschap, door vanuit ‘zijns-kwaliteit’ heel helder te weten wie jij bent en wat jij (niet) doet
2. Je zult jezelf echt zien, horen en waarderen en daardoor ook gezien, gehoord en gewaardeerd worden door anderen
3. Presenteert jezelf krachtig met jouw unieke visie en authentieke presence, maakt impact & inspireert door jezelf te zijn

Wat kun je nog meer verwachten?

Je gaat veel meer succes en voldoening ervaren door je bewustzijn te ontwikkelen en onder andere je aandacht te richten op rust, relevantie en resultaten. Je gaat veel meer vertrouwen op je eigen intuïtie en eigen-wijsheid, waardoor het veel makkelijker is om bij jezelf te blijven, beslissingen te maken en je grenzen duidelijk en respectvol aan te geven aan anderen. Je gaat met meer helderheid communiceren en ontwikkelt zowel hard skills als soft skills (zoals effectieve planning en uitvoering, maar ook empathie en compassie). Je gaat meer levenslust ervaren; lekker in je vel en vol energie!

Na dit programma

 • Begrijp je beter hoe jij als mens werkt, door onder andere kennis over je brein en emoties.
 • Ervaar je meer rust en ruimte in je hoofd en je lijf & in je agenda.
 • Is zowel je kracht als je kwetsbaarheid sterker ontwikkeld.
 • Kies je bewuster voor wie jij bent en hoe jij jezelf vanuit leiderschap laat zien aan anderen.
 • Heb je hele praktische oefeningen makkelijk geïntegreerd in je dagelijkse leven en geniet je meer.

Awake Leiderschap Transformatie Programma

 Jouw investering
€ 3.333,-  ex BTW

 

Wil jij in 4 maanden sterk in jouw Awake Leiderschap staan?
Anderen inspireren door jezelf te zijn en impact te maken?
Meer succes én voldoening ervaren en hier van genieten?

 

Gun jezelf dan dit fantastische transformatie avontuur!

 

 Dit programma levert je veel meer op dan het kost.
Alleen deze ene keer bied ik dit programma voor dit tarief aan.

 

Tip: werkgevers investeren vaak in persoonlijke en professionele ontwikkeling.
Ik kan de factuur direct naar jou of jouw organisatie sturen.

 

 

Voor wie is dit programma?

– Je bent tussen de 35 en 55 jaar
– Business professional, leider in een organisatie, ondernemer of ’thought leader’
– Je wilt krachtiger in nieuw, bewust Awake Leiderschap stappen op jouw eigenzinnige manier
– Hebt interesse in spiritualiteit en houdt van praktisch en zakelijk (wilt deze aspecten verbinden)
– Wilt je verdiepen in de menselijke kant van leiderschap (soft skills die niet soft zijn)
– Hebt al iets van ervaring op het gebied van persoonlijke ontwikkeling
– Voelt commitment en bent bereid tot diepgaande zelfreflectie
– Hebt zin om in jouw grootsheid te stappen en succes én voldoening te creëeren
– Neemt echt verantwoordelijkheid en eigenaarschap voor jouw doelen en acties in dit traject
– Wilt onderdeel zijn van een kleine ‘high-level tribe’ met ambitieuze, like-minded professionals
– Gelooft in een nieuwe realiteit & wilt impact maken en inspireren door jezelf te zijn 

 

Next Awake Leiderschap Transformatie Programma:
14 januari 2023 – 14 mei 2023!

Praktisch

– Next Awake Leiderschap Transformatie Avontuur: 14 januari 2023 – 14 mei 2023
– 4 volle maanden mijn volledige support in jouw unieke leiderschapstraject
– Persoonlijke intake
– 5 individuele coach sessies van 1,5 uur
– 7 x interactieve online Masterclasses (groep)
– 7 x interactieve online Hotseat sessies (groepscoaching)
– 3 x volledig verzorgde live-dag op een hele fijne locatie
– Inspiratie en support van onze bijzondere ‘high-level tribe’ met like-minded professionals
– Praktische tips, tools en technieken om direct toe te passen
– Exclusieve video content, frameworks & meditaties

 

 

Knowing yourself is the beginning of all wisdom

Mijn naam is Simone
Ik support jou en onze ‘high-level tribe’
4 maanden in Awake Leiderschap 

Inner work. Outer impact.

Van nature heb ik een wijze ziel en interesse in spiritualiteit. Toch koos ik voor een zakelijke carrière en succes najagen. Ondanks veel luxe was ik niet echt gelukkig. Door een flinke burn-out en persoonlijke crisis ging ik opzoek naar voldoening. Door verdieping in mezelf vond ik wat ik zocht.

Ik heb lang geworsteld met mijn zakelijke, ambitieuze kant en tegelijkertijd gevoelige, intuïtieve kant. Juist deze kanten verbinden is mijn gouden combinatie. Jij gaat deze aspecten ook combineren en meer vanuit ‘zijns-kwaliteit’ doen.

Modern, spiritueel & praktisch

Door mijn benadering leer je veel meer te vertrouwen op je intuïtie en eigen-wijsheid & betrek je jouw hart en ziel meer bij je acties. Dit is namelijk hét recept voor vrijheid en geluk. Ik ben ook lekker down-to-earth, concreet & resultaatgericht. 

Persoonlijk

Door mijn diepgang wil ik jou echt leren kennen. Simone betekent ‘de luisterende’. Ik luister met al mijn zintuigen en ervaar ook op energetische lagen wat er (niet) gezegd wordt. We krijgen samen helder wat jou zo uniek maakt. 

Exclusief

Dit traject is voor een kleine ‘high-level tribe’ van like-minded professionals. Veilige groepsdynamiek in combinatie met individuele begeleiding is een grote katalysator voor persoonlijke en professionele groei en ontwikkeling.

Maak een afspraak

 Dit Awake Leiderschap Transformatie Avontuur zal ons altijd bij blijven! 

Plan direct onze kennismaking in mijn agenda.
Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten.

Next Awake Leiderschap Transformatie Programma:
14 januari 2023 – 14 mei 2023!

Dit is het perfecte moment voor jouw volgende stap in Awake Leiderschap!

Jij bent natuurlijk niet voor niets op deze pagina beland. Als je tot hier aan het lezen bent is je interesse gewekt en daar is een goede reden voor. Er zijn altijd redenen om nog even te wachten, op een later moment te starten of toch nog even verder te kijken. In werkelijkheid zijn dit vooral excuses om je eigen grootsheid niet aan te gaan. Door niet in actie te komen, hoeft je ook nog niets waar te maken en kun je ook niet teleurstellen. Alleen ben je dan over een tijdje niet nog steeds waar je nu bent? Wacht niet…

Knowing yourself is the beginning of all wisdom

Plan hier direct jouw afspraak

Simone has been more than a facilitator. She has been the guiding light taking the group through the incredible journey  of understanding what mindfulness is and how practicing could have an extremely positive impact in our lives. We felt grateful to have the opportunity to learn from her experience. She has demonstrated such a professional and, at the same time, such a human approach, that we forgot we were in a training session. It has been really a life changing moment for most of the people in the room and we will be always thankful for having the opportunity to meet her.”

Alessandra Raimoldi

Senior Manager Learning & Development

SONY EUROPE

In a modern company culture, mindfulness has an important role to play in associates health and company achievements. Simone has helped us to roll-out the Search Inside Yourself program and supported us in the success we have seen with the sessions. The program is packed with scientific findings to illustrate the benefits of mindfulness and emotional intelligence. It has been exciting to work with Simone to realize how powerful mindfulness can be in a work environment. Simone always comes with great positivity, ready to improve the processes and fresh ideas to ensure the best outcome. We have educated more than 300 participants in PVH and heard a lot of positive feedback from associates, many seeing the program as a gift.

Anete Kabun

Learning & Development

PVH

Simone communiceert op een hele fijne en duidelijke manier. De kennis en ervaring van de deelnemers aan onze jaarlijkse internationale IR conferentie in Londen was erg gevarieerd. Ik was vooral erg onder de indruk van hoe zij de aandacht van ons gemixte publiek vasthield tijdens haar keynote over moeilijke gesprekken.

Thomas Wheeler

Founder

IR GLOBAL

Door de mindfulness/ emotionele intelligentie training werkt ons management team veel bewuster en effectiever samen. De professionele en respectvolle begeleiding van Simone heeft veel individuele inzichten gebracht en begrip gegeven over het versterken van aandacht, communicatie en samenwerkingen. We zijn een nog sterker team geworden.

Nynke Offringa

Human Resources Manager Benelux

MÖVENPICK HOTELS & RESORTS

Simone’s keynote heeft de deelnemers van ons event veel over zelfbewustzijn en emotionele intelligentie geleerd. Ze is een geweldige spreekster met veel humor en wist de focus van het publiek heel goed vast te houden. We hebben heel fijn met haar samengewerkt.

Nadine Kindler-Ratke

Key Account Manager

LIGANOVA GMBH

Na een stressvolle periode zat ik dicht tegen een burn-out aan. Zowel zakelijk als persoonlijk voelde ik mezelf niet happy. Door Simone leerde ik om rust te creëren voor mezelf. Ik pakte de kern aan en nu kan ik weer volop genieten van mijn leven.

Nick Sandbergen

Business Controller

HAGO NEDERLAND

Ik was opzoek naar een leiderschapsstijl die helemaal bij mij past. Door Simone's VIP mentor programma kan ik mijn werk en rol als manager nu beter invullen vanuit mijn persoonlijke drijfveren en talenten. Ik heb veel meer rust, aandacht en focus voor wat ik belangrijk vind.

Susanne Kersten – van Santen

Manager Strategy Finance & Control

EY

Vaak was ik druk in mijn hoofd. Ik had last van stress en moeite met inslapen. Gelijk al in de eerste les van de mindfulness training Awake Minds heb ik ervaren hoe makkelijk het kan zijn om tot rust te komen, anders met gedachten om te gaan en op deze manier stress te kunnen verminderen.

Björn van Coeverden

Sales & Marketing Expert

SCHNEIDER ELECTRIC

Voordat ik aan het mentor programma van Simone begon had ik vaak last van stress door onzekerheid, veel piekeren, negatieve gedachten en emoties. Ik heb veel inzichten gekregen en praktische oefeningen die ik direct kon toepassen. Ik heb echt een hele waardevolle ontwikkeling doorgemaakt die mij blij en dankbaar maakt.

Marga Brunekreef

Financieel Specialist

OVERHEID

Simone verzorgt binnen mijn leiderschapsprogramma een expert-sessie over Intuïtie. Ik zelf en de vrouwen zijn enorm enthousiast! Door de praktische voorbeelden en oefeningen ontstaan mooie inzichten en handvatten om onze eigen intuïtie te ontdekken. Simone voelt heel goed aan wat een groep nodig heeft, volgt hierin feilloos haar eigen intuïtie en is een inspirerend voorbeeld.  Dankjewel Simone!

Christine van Andel

Founder & Female Leadership Expert

VAN ANDEL COACHING