Download ‘3 essentiële tips om rust, resultaten en relevantie te bereiken, vanuit bewust persoonlijk leiderschap’

Leiderschap vanuit zingeving.
Echt impact maken en van betekenis zijn.

Jij bent iemand met een betekenisvolle visie, een natuurlijke leider. Je wilt jezelf ontwikkelen, bijdragen aan het grotere geheel en anderen inspireren door authentiek jezelf te zijn. Je merkt dat het best ingewikkeld is om dicht bij jezelf te blijven en zowel je kracht als je kwetsbaarheid helemaal te laten zien. De uitdaging is om in flow, het succes te bereiken dat echt voldoening geeft.

Intuïtief weet of voel je dat het tijd is voor jouw volgende stap. Jij wilt vanuit jouw eigen essentie anderen in de kern raken, omdat je jezelf en ieder ander succes vanuit zingeving gunt. Met een nieuwe stap in bewust leiderschap open je frisse mogelijkheden naar het bereiken van echte impact en betekenisvolle resultaten. Voor jezelf, en de mensen die je inspireert door jezelf te zijn.   

Awake Leaders

Ik zie een toekomst voor me waarin we duurzamer met onszelf, elkaar en de planeet omgaan. Waarin we meer handelen in dienst van het grotere geheel. De intentie van Awake Leaders is om een community te zijn van individuen en organisaties die ook in deze visie geloven.

Het aanbod van Awake Leaders ontwikkelt bewust (persoonlijk) leiderschap. De basis is mindfulness, emotionele intelligentie en praktische spiritualiteit,  gecreëerd voor visionairs die impact willen maken en van betekenis willen zijn vanuit zingeving.

Rust. Resultaten. Relevantie.

Herken jij dit?

– Je hebt interesse in spiritualiteit (al noem je het  misschien niet zo) en zoekt naar manieren om dit praktisch in te zetten op een niet-zweverige manier. Je wilt een positieve bijdrage leveren aan het grotere geheel maar weet niet goed hoe. De spagaat tussen je gevoel en je verstand is frustrerend. Jij wilt in je visionaire leiderschap stappen en vanuit zingeving betekenisvol zijn.

– Je bent een geboren leider met visionaire ideeën, maar ondanks je beste intenties lukt het niet om je eigen visie en strategie helder te krijgen, te realiseren of anderen mee te krijgen. Je gebruikt jouw tijd, aandacht en energie niet altijd optimaal en loopt dan jezelf voorbij of houdt jezelf tegen. Je wilt vrij breken uit belemmerende patronen, want je weet dat er meer in jou zit. 

– Je wilt het graag goed doen in je verschillende rollen, maar het lukt niet altijd om je werk en je privé relaties allemaal tevreden te houden. Soms voelt het alsof je het niet goed genoeg kan doen. Omdat het energie kost wil je dit beter kunnen managen.  

– Je merkt dat teveel vanuit je hoofd en analyse (IQ) doen je beperkt. Je voelt dat er meer mogelijk is en wilt meer leren over de menselijke kant (EQ). Je wilt meer leren over authenticiteit en over hoe menselijke factoren bijdragen aan resultaten, succesvolle samenwerkingen en leiderschap. Je wilt emoties, intuïtie en wijsheid leren gebruiken voor persoonlijk en zakelijk succes.

– Je wilt jouw potentie waarmaken, trouw zijn aan jezelf en de juiste balans vinden. Je gunt jezelf rust, resultaten en relevantie. Je wilt oprechte verbindingen met anderen en inspireren door vol zelfvertrouwen jezelf te zijn. Jij gelooft ook in een nieuwe realiteit, waarin we meer vanuit wijsheid handelen en het grotere geheel dienen. Jij wil bewust (persoonlijk) leiderschap. 

 

Praktische Spiritualiteit – van betekenis zijn aan het grotere geheel.

Bewust (persoonlijk) leiderschap

Je hebt rust, helderheid en inzicht nodig om bewuste beslissingen te maken en betekenisvolle resultaten te bereiken. Simpel, maar niet altijd zo makkelijk. De pandemie en snelle technologische ontwikkelingen bevestigen de onvoorspelbaarheid, snelheid en complexiteit van het leven. Onrust, gebrek aan focus en onze wijsheid vergeten is menselijk. Het goede nieuws is dat je bewust (persoonlijk) leiderschap heel goed kunt ontwikkelen.

Bewust (persoonlijk) leiderschap vraagt iets van jou

Namelijk dat jij bewust bent, authentiek durft te zijn en leidt vanuit jouw unieke kern. Hier is moed voor nodig. Het betekent dat je laat zien dat je zowel krachtig als kwetsbaar bent. Dat je jouw talenten maar ook je valkuilen kent, imperfectie omarmt en erkent dat je het soms ook even niet weet. Door bewust (persoonlijk) leiderschap neem je verantwoordelijkheid voor persoonlijke en professionele groei, op basis van wat echt belangrijk voor jou is. Precies dit, is ook jouw mooiste bijdrage aan het grotere geheel.

GRATIS 3-DAAGSE MINI MINDFULNESS TRAINING VOOR VISIONAIRE PROFESSIONALS, LEIDERS EN ONDERNEMERS

De kern van mindfulness is met je aandacht aanwezig zijn in het hier en nu. Dit verhoogt de kwaliteit van je ervaring in het moment. Dit brengt je naar rust. helderheid en inzicht. Door je bewustzijn te verhogen ontwikkel je bewust (persoonlijk) leiderschap, zodat je zowel betekenisvolle resultaten als voldoening bereikt en anderen inspireert door jezelf te zijn.

‘Knowing yourself is the beginning of all wisdom’

Wat ik voor jou kan doen?

Ik help jou naar bewust (persoonlijk) leiderschap, zodat 

Rust de juiste prioriteit krijgt in je leven
– Je focus hebt vanuit een heldere visie en strategie &
Betekenisvolle resultaten bereikt en voldoening voelt

Terwijl…
– Je uitdagingen, gedachten en emoties goed managed
Fijne relaties en effectieve samenwerkingen hebt &
– Je van binnenuit verandert, dus duurzaam

Nú is het juiste moment voor actie 

Met de juiste kennis en praktische tools is alles makkelijker. Gun jezelf (en je team) nu welzijn, fijne verbindingen en zakelijk succes. Want waarom zou je daarmee wachten? 

Plan nu je afspraak in mijn agenda om kennis te maken en te bespreken wat ik voor je kan doen. 

Inner work, outer impact

“Tijdens de Search Inside Yourself Training was Simone meer dan een facilitator. Ze heeft onze groep op een hele mooie manier uitgelegd wat mindfulness is en hoe de beoefening hiervan een ontzettend positieve impact kan hebben op onze levens en ons werk.”

Alessandra Raimoldi
Senior Manager Learning & Development
SONY EUROPE

“Search Inside Yourself is wetenschappelijk onderbouwd en benadrukt de voordelen van mindfulness en emotionele intelligentie. Wij hebben nu meer dan 350 PVH medewerkers getraind en krijgen heel veel positieve feedback. Het programma wordt door velen een kado genoemd”

Anete Kabun
Learning & Development Coordinator
PVH

“Simone communiceert heel duidelijk. De kennis en ervaring van de deelnemers aan onze jaarlijkse internationale IR conferentie in Londen was erg gevarieerd. Ik was onder de indruk van hoe zij de aandacht van het publiek vasthield tijdens haar keynote over moeilijke gesprekken.”

 

Thomas Wheeler
Founder
IR GLOBAL

“Door de ‘Connect’ training werkt ons management team veel bewuster en effectiever samen. De professionele en respectvolle begeleiding van Simone heeft veel individuele inzichten gebracht en begrip gegeven over het versterken van aandacht, communicatie en samenwerkingen.”


Nynke Offringa

Human Resources Manager Benelux
MÖVENPICK HOTELS & RESORTS

“Simone’s keynote heeft de deelnemers van ons event veel over zelfbewustzijn en emotionele intelligentie geleerd. Ze is een geweldige spreekster met veel humor en wist de focus van het publiek heel goed vast te houden. We hebben heel fijn met haar samengewerkt.”

Nadine Kindler-Ratke
Key Account Manager
LIGANOVA GMBH

“Na een stressvolle periode zat ik dicht tegen een burn-out aan. Zowel zakelijk als persoonlijk voelde ik mezelf niet happy. Door coach programma Optimize leerde ik rust te creëren voor mezelf. Ik pakte de kern aan en nu kan ik weer volop genieten van mijn leven.”

Nick Sandbergen
Business Controller
HAGO NEDERLAND

“Ik was opzoek naar een leiderschapsstijl die helemaal bij mij past. Door coach programma Optimize kan ik mijn werk en rol als manager nu beter invullen vanuit mijn persoonlijke drijfveren en talenten. Ik heb veel meer rust, aandacht en focus voor wat ik belangrijk vind.”

Susanne Kersten – van Santen
Manager Strategy Finance & Control
EY

“Vaak was ik druk in mijn hoofd. Ik had last van stress en moeite met inslapen. Gelijk al in de eerste les van de training Connect heb ik ervaren hoe makkelijk het kan zijn om tot rust te komen, anders met gedachten om te gaan en op deze manier stress te kunnen verminderen.”

 

Björn van Coeverden
Sales en Marketing Expert
SCHNEIDER ELECTRIC

‘Awareness is the greatest agent for change’