Awake Leiderschap

 

Maak impact door jezelf te zijn
&
ervaar succes én voldoening

 

Over mij, Simone

 

Wie ben ik? En wat doe ik hier?

Essentiële levensvragen die mij al op hele jonge leeftijd bezig hielden
 

In mijn omgeving kon ik de antwoorden die ik zocht niet vinden. Ik gaf het op en paste me aan.
Nu weet ik dat ik onbewust lang uit verbinding met mijn diepe kern leefde, op de automatische piloot.
Tot een belangrijk turning point. Op zijn Amsterdams gezegd ging ik ‘plat op mijn bek’…

Ik dacht dat ik het wel ‘voor elkaar had’ met mijn succesvolle corporate job en materiële bezittingen. Tot ik midden in een echtscheiding, burn-out en veel gedoe zat. Ik verloor bijna alles waar ik jaren keihard voor gewerkt had en waar ik mijn identiteit aan ophing. Toen wist ik echt niet meer wie ik was en wat ik nou eigenlijk aan het doen was. Hier begon mijn nieuwe zoektocht.

.

Het verhogen van mijn bewustzijn bracht mij succes én voldoening

In mijn gezinssituatie waren ernstige mentale en emotionele problemen. Dit en mijn eigen burn-out zijn grote redenen geweest om mezelf te verdiepen in de zin van het leven. Intuïtief wist ik dat dit mijn weg was naar gezondheid, succes & voldoening. Ik vond geluk in mezelf.

Ik wilde rust, relevantie en resultaten

Mijn zoektocht leidde me de laatste ruim 12,5 jaar naar allerlei leraren in verschillende landen. In India leerde ik bijvoorbeeld de essentie van yoga en meditatie. In San Francisco de zakelijke toepassing en wetenschappelijke onderbouwing van mindfulness en werd ik ‘Search Inside Yourself’ trainer (programma dat bij Google werd ontwikkeld). In Amsterdam ontmoette ik Wim Hof (The Iceman) en werd één van de eerste instructrices in zijn methode, nog voor hij wereldberoemd werd.

 

De belangrijkste leraar die ik in mijn zoektocht ontmoette is de leraar die
ik diep in mezelf vond

Inspiratie van leraren is heerlijk, maar uiteindelijk zijn we allemaal zelf onze eigen belangrijkste leraar. De essentie van mijn werk is altijd om anderen sterker in contact te brengen met deze diepe, wijze bron in zichzelf.

Mijn gouden combinatie

Praktische spiritualiteit, mindfulness en emotionele intelligentie zijn de basis van wie ik ben en wat ik doe. Ik heb lang geworsteld met mijn zakelijke, ambitieuze kant en tegelijkertijd gevoelige, intuïtieve kant. Nu begrijp ik dat juist deze kanten samen, mijn gouden combinatie is. Ik ben echt een verbinder van deze twee gebieden en daarmee een belangrijke bruggenbouwer.

Sinds 2012 werk ik internationaal met business professionals, teams en ondernemers. Zowel voor grote bedrijven (oa ING, Sony, PVH) als midden & klein bedrijven en ZZP’ers. Het doel is altijd om succes én voldoening te creëeren door focus te brengen naar rust, relevantie en resultaten. Betrokken harten en zielen die een groter geheel dienen zijn hét recept voor vrijheid en geluk.

.

Mijn visie op Awake leiderschap is heel diep en simpel tegelijk

‘Ken U Zelve’ is de kern. Leiderschap gaat in essentie over wie jij bent. Je moet de innerlijke reis maken en jezelf écht zien, horen en waarderen om het leven en anderen écht te zien, horen en waarderen. Je reis naar binnen ontwikkelt jouw bewustzijn en ‘zijns-kwaliteit’. Hierdoor zal jouw weg naar succes en voldoening zich als vanzelf ontvouwen.

Awake leiderschap gaat over doen vanuit zijn. Authentiek, zowel krachtig als kwetsbaar en met vertrouwen. Deze 21ste eeuw is de tijd voor een spirituele-praktische aanpak, échte verbindingen & samen zorgen voor het grotere geheel.

Knowing yourself is the beginning of all wisdom

Typisch Simone

Inner work. Outer impact.

Luisteren
Simone betekent ‘ de luisterende’. Ik doe mijn naam eer aan en luister met al mijn zintuigen. Ik heb een vlijmscherpe intuïtie en fijngevoeligheid. Ik luister ook naar wat er (niet) gebeurt op diepere, energetische lagen. Dat is soms een beetje confronterend, maar we kunnen wel gelijk de diepte in, de kern raken en transformeren.

Diepgang
Diepte en wijsheid heb ik van nature. Ik denk vanuit het grotere geheel en wat betekenis geeft. Mijn vragen gaan vaak voorbij de oppervlakte en nodigen uit wat nog onbesproken is. Uiteraard wel altijd op een afgestemd, respectvol tempo.

Eigenzinnig
Verbinding is super belangrijk voor me én ik ben ook een ‘lone wolf’. Vertrouwen in mijn intuïtie geeft mij de vrijheid om mijn eigen weg te vinden. Vaak net een beetje anders.

Ontwapenend
Mijn natuurlijke kalmte, warmte en empathische vermogen creëren ontspanning en veiligheid. Hierin kan de diepe kern geraakt worden en transformatie plaats vinden.

Humor
Mijn luchtigheid brengt mijn diepgang in balans. Ik hou van lachen en wil met levenslust van iedere dag genieten.

Ik word altijd heel erg blij van vuur, bloemen en wandelingen over de grachten of ergens in de natuur.
In deze elementen worden mijn hart en ziel geraakt en ervaar ik de schoonheid, puurheid en magie van het leven.

Ik hou van echte, persoonlijke verbindingen. Ik wil je leren kennen en samen met jou zorgen dat jij impact maakt door wie jij bent. Zodat je succes én voldoening creëert.

Maak een afspraak

Een avontuur begint met een eerste stap.

Plan direct onze kennismaking in mijn agenda. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten.