Over mij,
Simone

Wie ben ik? En wat doe ik hier?

Essentiële levensvragen die mij al op hele jonge leeftijd bezig hielden
 

In mijn omgeving kon ik de antwoorden die ik zocht niet vinden. Ik gaf het op en paste me aan.
Nu weet ik dat ik onbewust lang op de automatische piloot leefde, uit verbinding met mijn diepe kern.
Tot een belangrijk turning point. Op zijn Amsterdams gezegd ging ik ‘plat op mijn bek’…

Ik dacht dat ik het wel ‘voor elkaar had’ met mijn succesvolle corporate job en materiële bezittingen. Tot ik midden in een echtscheiding, burn-out en veel gedoe zat. Ik verloor bijna alles waar ik jaren keihard voor gewerkt had en waar ik mijn identiteit aan ophing. Toen wist ik echt niet meer wie ik was en wat ik nou eigenlijk aan het doen was. Hier begon mijn nieuwe zoektocht.

Het verhogen van mijn bewustzijn bracht mij rust, relevantie en resultaten

Omdat ik ook vanuit mijn gezinssituatie te maken heb gehad met veel mentale en emotionele problemen, koos ik ervoor om me hierin te verdiepen. Ik voelde intuïtief dat dit mij zou helpen naar gezondheid en geluk. Het bracht me de laatste ruim 12,5 jaar naar allerlei leraren in verschillende landen. In India leerde ik bijvoorbeeld de essentie van yoga en meditatie. In San Francisco de zakelijke toepassing en wetenschappelijke onderbouwing van mindfulness en werd ik ‘Search Inside Yourself’ trainer (programma dat bij Google werd ontwikkeld). In Amsterdam ontmoette ik Wim Hof (The Iceman) en werd één van de eerste instructrices in zijn methode, nog voordat hij wereldberoemd werd.

 

De belangrijkste leraar die ik in mijn zoektocht ontmoette is de leraar die
ik diep in mezelf vond

Nu breng ik anderen sterker in contact met deze diepe, wijze bron in zichzelf.

Sinds 2012 werk ik internationaal met business professionals en teams aan rust, relevantie, resultaten & succes én voldoening. Mindfulness, emotionele intelligentie en praktische spiritualiteit is de basis van wie ik ben en wat ik doe. Ik heb lang geworsteld met mijn zowel zakelijke en ambitieuze als gevoelige en intuïtieve kant. Tot ik besefte dat juist dit, mijn gouden combinatie is.

Mijn visie op Awake leiderschap is heel diep en simpel tegelijk

‘Ken U Zelve’ is de kern. Leiderschap gaat in essentie over wie jij bent. Je moet de innerlijke reis maken en jezelf echt zien, horen en waarderen om anderen echt te zien, horen en waarderen. Je reis naar binnen ontwikkelt jouw bewustzijn en ‘zijns-kwaliteit’. Awake leiderschap gaat over aandacht, krachtig en kwetsbaar jezelf zijn en vanuit zingeving bijdragen aan het grotere geheel. Verbinding met jezelf brengt je tot rust, relevantie en resultaten.

Knowing yourself is the beginning of all wisdom

Typisch Simone

Inner work. Outer impact.

Luisteren
Simone betekent ‘ de luisterende’. Ik doe mijn naam eer aan en luister met al mijn zintuigen. Ik heb een idiote fijngevoeligheid en luister ook naar wat er gebeurt op diepere, energie lagen.

Diepgang
Diepte en wijsheid heb ik van nature. Ik denk vanuit het grotere geheel en wat betekenis geeft en stel vragen die voorbij de oppervlakte gaan.

Eigenzinnig
Verbinding is super belangrijk voor me én ik ben ook een ‘lone wolf’. Vertrouwen in mijn intuïtie geeft mij de vrijheid om mijn eigen weg te vinden. Vaak net een beetje anders.

Ontwapenend
Mijn natuurlijke kalmte, warmte en empathische vermogen creëren ontspanning en veiligheid. waarin de diepe kern geraakt kan worden en transformatie plaats vindt.

Humor
Mijn luchtigheid brengt mijn diepgang weer in balans. Ik hou van lachen en wil met levenslust van iedere dag genieten.

Waar je mij echt blij mee maakt?
Bloemen, vuur en vroege wandelingen over de grachten
Ik heb echt iets met bloemen, vuur en vroege wandelingen over de Amsterdamse grachten. In elementen van de natuur ervaar ik de schoonheid, puurheid en de magie van het leven.

Ik hou van persoonlijke verbinding, wil je echt leren kennen en samen met jou voor rust, relevantie en resultaten gaan.

Plan je afspraak om kennis te maken en te bespreken hoe ik jou naar succes én voldoening kan helpen.

Maak een afspraak

Plan direct een afspraak in mijn agenda.