Stilte retraite
28-30 oktober 2022

Heb je behoefte aan rust, tijd en ruimte voor jezelf?
Wil je even uit alle drukte ontsnappen, zodat je jouw eigen centrum weer kunt voelen? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat stilte voor jou kan betekenen?

Kom dan dit weekend met ons mee, zodat we jou helemaal in de watten kunnen leggen!

“Quiet your mind and your heart will speak”

Heerlijke stilte retraite 28-30 oktober 2022
bij prachtige natuur lokatie ‘De Hoorneboeg’.

In deze bosrijke omgeving aan de rand van de Hilversumse hei kun je heerlijk ontspannen. Ons programma helpt je meer ruimte in je hoofd en je lijf te creëren, waardoor er meer helderheid ontstaat.

Dit stilte weekend geeft je de kans om een diepe innerlijke rust te ervaren. Iets wat in deze hectische, uitdagende tijd vaak lastig is voor velen van ons, omdat er altijd wel iets gebeurt en er altijd geluiden of gedachten zijn, waardoor echte stilte vaak ontbreekt.

Mocht het idee van lang stil zijn spannend of benauwend voor je zijn, weet dan dat dit heel begrijpelijk is, zeker als je dit voor het eerst gaat doen, en dat dat je altijd bij één van de begeleiders terecht kunt als je toch iets wilt vragen of wilt delen. We verzorgen een fijn programma dat het gemakkelijker maakt om naar binnen te keren. We nemen je graag mee in een bijzondere stilte-ervaring, waar je nog vaak aan terug zult denken. Ervaring met meditatie, stilte, yoga of ademwerk is niet nodig.  

Deelneemster Melissa zegt over deze stilte retraite:

Het was voor mij de eerste keer en het is onwijs goed bevallen. De stilte was heerlijk en de omgeving was prachtig. Zo’n mooie ervaring en ik wil het zeker vaker gaan doen. Jullie uitstraling en energie vond ik prettig en ik vond het fijn dat alles oke was, wat ik ook ervaarde. Ook bedankt voor de tools! Ik ga ze zeker gebruiken. Op een bijzondere plek in de natuur, kun je dichterbij jezelf komen. In een fijne setting met anderen, waar je je verbonden kunt voelen, zonder dat je hoeft te socialisen.  Zo kun je je helemaal opladen met nieuwe energie.

Over De Hoorneboeg:

De Hoorneboeg ligt in Hilversum. Het is een schitterend landgoed van 13 hectare met een eigen bos, oude kronkelende paden en een magische heuvel in het centrum. Er zijn verschillende leuke slaapmogelijkheden verspreid over dit bijzondere terrein. De ruimtes voor onze retraite zijn onderdeel van de buitenplaats en liggen allemaal aan de weidse hei en een uitgestrekte bostuin. Hier ligt ook het vegetarische farm-to-table restaurant ‘Bij de Tuinman’ met eigen moestuin. Zij verzorgen onze maaltijden.  De lokatie is gerenoveerd en super sfeervol ingericht met een combinatie van eigentijds design, mooie en natuurlijke materialen.

Het programma:

Als je wilt begin je jouw retreat thuis al. We sturen je van tevoren 2 geleide meditaties, waarmee je al kunt beginnen om de rust thuis op te zoeken. Dit is een mooie voorbereiding op jouw weekend.

Op vrijdag 28/10 ben je welkom vanaf 18.30. We starten  met een licht diner en kennismaking. Hierna beginnen we het programma in alle rust met yoga nidra (geleide meditatie), waardoor je helemaal kunt ontspannen.

Dit weekend zul je, naast het genieten van de rust en ruimte voor jezelf, ook kunnen genieten van geleide meditaties, ademwerk (zoals Wim Hof ademhaling), yoga en stilte-wandelingen. In de middag is er vrije tijd die je helemaal zelf kunt invullen en er is een beperkt aantal mogelijkheden voor massage, energiewerk, of healing sessies.

Op zondag 30/10  sluiten we ons programma om 16 uur met elkaar af, zodat je fijn op tijd weer thuis bent. Je ontvangt van ons nog een mooie audio waarmee je kunt nagenieten en de stilte in jezelf kunt blijven ervaren en verdiepen.

Gedurende het hele programma worden we door De Hoorneboeg verwend met heerlijke, gezonde maaltijden.

Ons stilte programma nodigt je uit tot ontspanning, reflectie, inzicht & opladen. Je bent vrij om aan alle onderdelen mee te doen of iets over te slaan als dat beter voelt voor jou. Alles mag en niets moet.

Deelneemster Maartje zegt over deze stilte retraite:

‘Jullie guidance was perfect. Ik heb me laten onderdompelen, er was wat zich aandiende en dat was goed! Ik heb zo genoten van de prachtige plek, het lekkere eten, de ruimte, maar bovenal de natuur die riep. Ik wilde steeds die hei op en naar buiten, het was zo mooi! De stilte was heerlijk en ik denk er heel erg over na om ook jullie volgende Retreat weer te gaan doen.’

Data, lokatie & prijzen

Data: 28-30 oktober 2022
Locatie: De Hoorneboeg, Hilversum
Tijden: vrijdag 28/10 aankomst 18.30
             zondag 30/10 vertrek 16.00
Prijzen: € 497,00 voor gedeelde kamer (gedeeld sanitair)
              € 597,00 voor 1 persoons-kamer (gedeeld sanitair) 

Tip! Je werkgever gunt jou dit misschien ook. We zien dat steeds meer bedrijven budget beschikbaar stellen voor deze stilte retreat, waarmee ze het welzijn van de medewerker en daarmee van organisatie vooropzetten. Vaak gebeurt dit onder de noemer duurzame inzetbaarheid, verzuimpreventie, studiekosten of persoonlijke ontwikkeling. Vraag ernaar als je een werkgever hebt

Ga je mee genieten van dit bijzondere stilte weekend in de natuur op de prachtige Hoorneboeg?
Voor de zekerheid zeggen we het er maar even bij: mannen zijn ook zeer welkom bij ons, dit is niet exclusief voor vrouwen.

Een kamer delen kan spannend zijn. Onze ervaring leert dat onze deelnemers het als prettig ervaren, omdat iedereen voor hetzelfde doel komt en de kamers ook ruim genoeg zijn om je eigen gang te gaan en je vrij te voelen.

Inbegrepen:
– alle groepsprogramma-onderdelen
– alle maaltijden en snacks, thee & water
– voor en na geluidsopnames voor thuis.

Exclusief:
– persoonlijke extra’s zoals massage, 

Gun jij jezelf dit heerlijke weekend om lekker te ontspannen en jezelf weer helemaal op te laden met nieuwe energie?

Wat je tijdens en na deze retraite kunt verwachten:

  • meer innerlijke rust & ruimte
  • mentale & fysieke ontspanning
  • meer liefde en (zelf)compassie
  • meer voldoening door de verbinding met jezelf
  • nieuwe energie
  • (persoonlijk) leiderschap vanuit liefde

    Een retreat doe je nooit alleen maar voor jezelf. Een retreat helpt je om in al je rollen en op alle vlakken van je leven een positieve bijdrage te leveren aan een wereld met meer innerlijke rust, compassie en wijsheid.

Meer over mij,
Simone Heijhoff

Op deze stilte retraite zal ik een deel van de meditaties, ademsessies en yogalessen verzorgen. Sinds 2012 heb ik mijn eigen bedrijf in het geven van onder andere mindfulness, emotionele intelligentie en leiderschap.
Mijn achtergrond ligt onder andere in de hotellerie, ik hou ervan om mensen te verzorgen en in hun eigen leiderschap te versterken. In deze stilte retraite vallen mijn kwaliteiten mooi samen. En waar beter dan in de natuur?

Meer over
Ernestine Numan

Ernestine zal het andere deel van dit programma verzorgen. Wij zijn vriendinnen met veel dezelfde interesses, waardoor we met veel liefde en compassie een veilige ruimte zullen creëren, waarin jij en de andere deelnemers heerlijk kunnen ontspannen. Ernestine heeft ook een zakelijke achtergrond en geeft ook al een aantal jaren les in mindfulness, meditatie en energiewerk. Zij begeleidt onder andere ook programma’s met speciale aandacht voor het ouderschap.

Beide hebben we meer dan 15 jaar ervaring met meditatie, retraites, stilte en persoonlijke ontwikkeling, zowel zakelijk als in onze persoonlijke levens.

Beperkte beschikbaarheid.

First come, first serve.

Dit stilte weekend is slechts voor een kleine groep. Als je voelt dat je jezelf graag dit kado wilt geven, kun je het beste gelijk een reservering maken. We geven je dan ook graag informatie over de eventuele persoonlijk extra’s die je kunt bijboeken, zoals massage (totdat we volgeboekt zijn). Na jouw betaling ontvang je gelijk mooie meditaties van ons waarmee jij je kunt voorbereiden op het weekend, zodat je gelijk kunt beginnen met genieten als je aankomt op vrijdag 28 oktober, tot dan!

Geef jezelf hier op voor de stilte retraite,
dan neem ik snel contact met je op!

Of wil je eerst nog iets vragen?

Dan kun je mij ook mailen via simone@awakeleaders.com

“Listen to the silence,
it has so much to say”